Autoruitschade reparatie

Heeft u autoruitschade of een ster in uw auto voorruit? Dat is vervelend. Zeker als deze ster of scheur in uw ruit precies in uw gezichtsveld zit. Door temperatuurwisselingen van uw kachel of airconditioning, kan de autoruitschade gemakkelijk door scheuren of barsten. Deze ster kan dan niet meer (gratis) gerepareerd door middel van gelaagd glas reparatie.

Indien u onderweg met pech komt te staan is prettig om snel geholpen te worden. Voor kon je alleen vooor de ANWB wegenwacht kiezen. Tegenwoordig zijn er echter veel meer pechhulp aanbieders in Nederland. Deze pechhulp aanbieders bieden pechhulp aan met veel verschillende services en dekkingen. Via Pechhulp Vergelijk zijn al deze aanbieders op 20 punten met elkaar te vergelijken en tevens direct online aan te vragen, zodat ik onbezorgd op weg kunt.

Deze autoruitschade brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags in uw auto zijn namelijk voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto. Tijdige autoruitschade reparatie door een autoruit specialist is daarom erg belangrijk.

Bij autoruitschade kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met:

GlassConnect Brienenoord
telefoonummer: 06-46820061 of via ons contactformulier.