Ruitschade

Pats….. een steentje raakt uw voorruit…

en het gevolg is een scheurtje of erger een ster in uw voorruit. Ruitvervanging is lang niet altijd noodzakelijk, in veel gevallen is een sterreparatie voldoende. Ook schade aan uw portier-, zijruiten of achterruit valt onder de dekking van een WA-plus of All-Risk verzekeringspolis. Als u  WA-extra verzekerd bent wordt de gelaagd glas reparatie volledig vergoed.

Héél vervelend maar dit probleem is snel weer opgelost als u contact opneemt met ons GlassConnect Brienenoord telefoonnr. 0646820061 wij staan u graag te woord en helpen u verder uw ruitschade af te handelen door eventueel uw ruit te vervangen of een gelaagd glas reparatie uit te voeren. Wij kunnen u ook helpen met eventueel schade aan portier- of  achterruiten.
Wij zijn een FOCWA autoruitherstelbedrijf dit houdt in dat wij aan de hoge eisen op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels van de FOCWA voldoen.

Als FOCWA autoruitherstelbedrijf geven wij een objectief reparatieadvies. Daarbij wordt rekening gehouden met de kosten in relatie tot het resultaat/kwaliteit. Als bij een schade de ruit nog (veilig conform FOCWA normen) kan worden gerapareerd, dan zullen wij de ruit repareren en niet vervangen.

Vervanging van de autoruit

Bij vervanging krijgt u exact dezelfde ruit als door de autofabrikant is geleverd: van de zelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. U kunt dit controleren aan de hand van een aantal merktekens op de ruit. Ook op de vervangen ruit ontvangt u vier jaar FOCWA garantie.