AL MEER DAN 30 JAAR ERVARING!

 
“Wij kunnen in de meeste gevallen de ruitschade rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij afhandelen. Hierdoor hoeft u zelf niets te regelen en geen grote bedragen vooruit te betalen”.
 

Vanaf WA-extra bent u verzekerd voor ruitschades en is een gelaagd glas reparatie gratis. Ook de schade aan uw zijruit en achterruit valt onder de dekking van een WA-plus of All-Risk verzekeringspolis. Tevens betalen wij mee aan uw eigen risico zodat de kosten voor u beperkt blijven. Wij vragen u dan ook uw groene kaart bij de hand te houden bij het maken van een afspraak en deze mee te brengen als de ruitvervanging of reparatie plaatsvindt.

Wanneer u slechts WA verzekerd bent met uw auto, komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Dan verzorgt Autoglas Brienenoord op deskundige en snelle wijze voor de vervanging van uw autoruit tegen aantrekkelijke condities. Dus ook als men niet voor ruitschade verzekerd is, gelden scherpe tarieven. Mocht u of in de toekomst ruitschade aan uw auto hebben, wij staat voor u klaar!

Bij schade krijgt u van Autoglas Brienenoord een flinke korting op het eigen risico. Deze kortingsregeling geldt voor de meest gangbare verzekeringsmaatschappijen.

Voor meer informatie belt u 0646820061 of mailt u naar autoglasservicebrienenoord@gmail.com en wij geven u graag de nodige adviezen en informatie. Dus ook als men niet voor ruitschade verzekerd is, gelden scherpe tarieven.

Contact met ons

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.